Pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam

In onze schoonheidssalon kunt u onder andere pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam. Dit zijn meestal kleine, en soms wat grotere, donkere vlekken op de huid die worden veroorzaakt door hyperpigmentatie. Het is wat lastiger te behandelen dan andere huidklachten, maar met de technieken en apparatuur die wij hebben kunnen we gelukkig mooie resultaten bereiken. Er zijn verschillende manieren waarop we dat kunnen doen, en welke geschikt is voor uw huid is afhankelijk van uw huidtype en hoe donker de pigmentvlekjes reeds zijn. Als u bij ons een eerste afspraak maakt voor pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam zal onze schoonheidsspecialist allereerst uw huid analyseren. Overigens geldt hetzelfde voor alle andere huidklachten en -wensen. Iedere huid is namelijk anders, en dus hanteren we voor iedereen een andere aanpak. Zo kunnen we alleen het beste resultaat garanderen, of u nu bij ons komt voor het aanpakken van die pigmentvlekjes of een acne behandeling in Rotterdam.

Bij Infinity Beauty Clinic pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam

Als u bij ons aanklopt voor een behandeling pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam kunt u enkel het beste resultaat verwachten. Wij werken namelijk met alleen de nieuwste technieken en apparatuur, en al onze schoonheidsspecialisten zijn zeer ervaren. Zowel voor het verwijderen van pigmentvlekken als voor het verminderen van rimpels en acne-littekens geldt dat de huid gestimuleerd wordt worden om van binnenuit te vernieuwen. Diverse, krachtige methodes die we daarvoor kunnen gebruiken zijn bijvoorbeeld de Mesogun, de Carbon Laser, de Dermapen of HIFU 3D. Welke voor u het meest effectief zal zijn hangt af van uw huidtype en het type klacht.

Tijdens een eerste afspraak voor pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam zal uw schoonheidsspecialist uw huid analyseren en u de juiste behandeling aanraden. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Maak dan een afspraak en laat onze specialist naar uw huid kijken.

Pigmentvlekken verwijderen Rotterdam

Onze overige diensten als schoonheidssalon

U kunt natuurlijk niet alleen bij ons terecht voor pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam, maar voor nog veel meer andere behandelingen, zowel voor de huid als voor uw lichaam. Laat bijvoorbeeld uw kalknagels verwijderen, kom voor een fijne bindweefselmassage of laat ongewenst lichaamshaar waxen. Bij ons kan het allemaal!

En heeft u op zeer specifieke plaatsen vetrandjes waar u maar niet vanaf komt? Dan kunnen wij u behandelen met cryolipolyse. Dit is het plaatselijk bevriezen van vet, waardoor de vetcellen uiteenvallen en door het lichaam zelf worden afgevoerd. We werken daarvoor alleen met zeer professionele en veilige apparatuur, dus als u zoekt naar vet bevriezen in Rotterdam moet u absoluut bij ons zijn. We verwelkomen u graag in onze mooie salon, wat voor behandeling u ook wenst.