Dermapen

Dermapen

Dermapen-4  behandelingen zijn effectief voor meerdere huidproblemen, zoals bijvoorbeeld :

rosacea, 

pigmentatie, 

littekenweefsel, 

huidveroudering, 

telangiectasia, 

acne, 

seborrheic dermatitis, 

alopecia en nog veel meer.  

De dermapen 4 behandelingen zijn ontworpen om een veilige en herstellende reactie in het weefsel te creëren.

Door de natuurlijke aanmaak van collageen en elastine in de huid te activeren, zonder ernstige bijwerkingen en zonder downtime.

Dit zorgt voor een verbeterde huid, 

de huid ziet er gezonder, strakker en gelijkmatiger uit poriën vervagen en rimpels verminderen. 

Het gelaat, lippen, het gebied rondom de ogen, oren, nek, borst, handen en hoofdhuid kunnen allemaal met uiterste precisie behandeld worden om het snel liften, verstevigen van het weefsel en om de gelaatscontouren te stimuleren.

Bovendien zorgen de velen gecreëerde micro-kanalen dat de huid 80% meer actieve ingrediënten kan opnemen die diep in de huid dringen om zich te voeden en te worden opgenomen door de onderliggende cellen. 

Je ziet al verbluffende resultaten in slechts 1 behandeling. 

De dermapen 4 is het enige micro-needling apparaat met een speciale litteken instelling en protocollen voor het herstellen van diepe atrofische littekens inclusief chirurgische, brandwondcontouren, striae en ook acne littekens. 

Zowel behandelaars als patiënten ervaren dat behandelingen met de dermapen effectiever zijn voor striae dan laserbehandelingen. 

  • In tegenstelling tot laser-behandeling heeft de dermapen geen risico op oververhitting en hyperpigmentatie, terwijl het geoptimaliseerde cel-functie bevorderd dit maakt het een geschikte behandel procedure voor elke cliënt die last heeft van een melasma en aanleg heeft voor hyperpigmentatie de behandeling is geschikt voor alle huidtypes en de huidtypes volgens de schaal Fitz.Patrick.