RRS skinboosters

RRS skinboosters mogelijkheden

Skinboosters behandeling zijn voor jong en oud en verbeterd de algehele huidconditie. De Skinboosters bestaan uit een rijk gevulde cocktail van vitamines, antioxidanten en hyaluronzuur. De cellen worden gevoed en de collageen- en elastine aanmaak wordt gestimuleerd. De hoog gedoseerde ingrediënten geven uw huid een boost, waardoor preventief de verschijnselen van het huidverouderingsproces tegen wordt gegaan!

RRS HA HYALIFT 75 PROACTIVE

RRS Hyalift 75 ProActive geeft een “superhydratatie” en daarnaast wordt de verouderde huid gevoed en gestimuleerd tot aanmaak van nieuwe cellen. Een tekort aan hyaluronzuur is één van de belangrijkste oorzaken van huidveroudering. De RRS Hyalift 75 ProActive bevat een zeer hoge concentratie hyaluronzuur met een anti-ging complex en is geschikt voor het gezicht, de hals en het decolleté.

RRS HA TENSOR LIFT

De productie van collageen en elastine wordt naarmate de huid ouder wordt minder, hierdoor verliest de huid zijn elasticiteit. Daarom is het belangrijk om de cellen te voeden, waardoor de collageen- en elastine- aanmaak gestimuleerd wordt. RRS HA Tensorlift bevat onder andere hoog gedoseerde hyaluronzuur die de slappe huid aanpakt!

RRS HA EYES

RRS HA Eyes is een skinbooster voor rondom de ogen die in dat gebied vochtwallen (puffy eyes), donkere kringen en fijne lijntjes vermindert en de oogcontouren verbetert.
De actieve ingrediënten bestaan voornamelijk uit stoffen die vocht helpen afvoeren. De antioxidanten, vitaminen, mineralen en aminozuren zorgen ervoor dat de huid gevoed en opgevuld wordt en hebben een onderdrukkende werking op pigmentvorming. De skinboosters geven de oogcontouren weer een frisse uitstraling.

FILLER BEHANDELING

Door het aanbrengen van crosslinked hyaluronzuur in de huid, zullen rimpels, vouwen lippen en lijntjes direct opgevuld worden. Dit effect wordt bereikt door het injecteren van het probleemgebied. Het direct zichtbare resultaat is een fris en stralend uiterlijk! Of mooie vollere lippen Na slechts een behandeling houdt dit resultaat gemiddeld 3 tot 6 maanden aan. afhankelijk van de huidconditie kan dit zelfs nog langer zijn!

RRS HA CELLUTRIX

RRS HA Cellutrix is een skinbooster die onregelmatigheden van de sinaasappelhuid verbetert. RRS HA Cellutrix bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd biorevitalisatiecomplex dat oedeem, fibrotisch weefsel en vetophopingen in de huid helpt af te voeren. RRS HA Cellutrix stimuleert de microcirculatie en bevat voedende ingrediënten die een stimulerend effect op de opperhuid en de dermis hebben. Afhankelijk van de gradatie van cellulite (van onregelmatige oneffenheid tot vetophopingen en fibrotische cellulite) wordt RRS HA Cellutrix van 1 tot 8 mm diepte geïnjecteerd.

RRS HA STIMATRIX

RRS HA Strimatrix is een skinbooster die onregelmatigheden van de striaehuid verbetert. RRS HA Strimatrix bevat naast hyaluronzuur een speciaal geformuleerd revitalisatiecomplex voor het vullen van de atrofische huid, veroorzaakt door lineaire breuken van striaelittekens. De actieve ingrediënten bevorderen de regeneratie van de dermale matrix, waardoor atrofische littekens en de slappe huid tussen de striaelittekens zich kunnen verbeteren.