Over Ons

Infinity Beauty Clinic heeft het beleid om een ​​verantwoorde, professionele en hooggekwalificeerde service
te hebben om haar klanten een onvergetelijke ervaring en positieve resultaten te bieden.

Mijn naam is Blanca Oguz, ik ben de eigenaresse van Infinity beauty Clinic , ik heb al jarenlang een affiniteit met schoonheid en de ideale huid die hierbij kijken komt, Als vrouw heb ik altijd de behoefte gehad om de beste producten te vinden om voor mijn huid en mijn gezondheid te zorgen, Maar het was altijd moeilijk om beslissingen te nemen omdat ik niet wist waar te gaan of welke producten te kiezen. Daarom heb ik besloten om deze reis te beginnen, studeren en onderzoek gaan naar producten en apparatuur , ik heb mijzelf laten bijscholen zodat ik op alle aspecten van de huid een passende behandeling kan bieden.
Tevens zijn wij aangesloten bij de branche organisatie voor schoonheidsspecialisten zodat behandelingen ook vergoed kunnen worden.
Ik sta voor huidverbetering en dat is alleen te bereiken met goede apparatuur, hoogwaardige productlijnen en een toegewijd team ! Bij Infinity beauty Clinic staat het welzijn van de klant voorop.
 Ons team staat altijd klaar voor u, samen gaan we aan de slag voor uw perfect huid .

Mijn naam is Jasmin Hankers, ik ben sinds 2015 gediplomeerd Allround schoonheidsspecialiste met verscheidene specialisaties, waaronder Acne, bindweefsel/ huidverbeteringsmassage en camouflage. Ik ben tijdens mijn opleiding begeleid door huidtherapeuten die mijn kennis en inzicht hebben vergroot op basis van huidaandoeningen en de bijbehorende behandeling. Mijn kracht is plezier en passie in mijn werk en samen met de klant resultaat gericht werken naar een ideaal huidbeeld. Doordat wij een breed scala aan behandelingen aanbieden is er voor ieder huidbeeld een gepaste behandeling. Voor mij staan cliënten op de eerste plaats en met de juiste visie en doelstelling gaan we samen uw best mogelijke resultaat bereiken