QMS Medicosmetics

QMS Medicosmetics

Bij infinity beauty clinic focussen wij ons vooral op het verbeteren en herstellen van de huid van binnenuit, want een gezonde huid is een stralende huid.
 
Mede daarom was voor ons de stap om te gaan werken met QMS-medicosmetics snel gemaakt, 
 
Het optimaliseren van je huid kan je vergelijken met het bouwen van een huis… als je een huis bouwt zul je ook systematisch te werk moeten gaan. 
Dit is precies wat we gaan doen, niet alleen tijdens de behandeling maar ook met de thuisverzorging.
 
We beginnen ten alle tijden met de basis oftewel de foundation.
Dit begint uiteraard met een intake gesprek en een huidanalyse om erachter te komen welke behoefte de huid heeft en of er eventuele gevoelige of problematische kenmerken zijn die aangepakt moeten worden.
 
We starten altijd met het behandelen van de oorzaak van het probleem en de symptomen zullen verdwijnen. Eerst moet de huid gestabiliseerd worden en een gevoelige of problematische huid gekalmeerd worden, denk hierbij aan huiden die tekenen vertoond van bijvoorbeeld rosacea, couperose, eczeem of overmatige verschilfering dit vind plaats in de zogenaamde Repairment – fase .
 
 Als de huid tot rust gebracht is middels de eerste fase gaan we door naar de 2e fase en dit is de rebalance – fase.
Hierin gaan we de vocht en vetbalans in de huid herstellen. Dit doen doen we omdat wanneer een huid niet in balans is de vorming van oververhoorning plaats kan vinden en dit zorgt ervoor dat de huid acneverschijnselen vertoond of gerstekorrels etc etc.
 
In de build – up fase gaan we de huid verstevigen en tot slot komen we in de completion – fase hierin gaan we de laatste tekenen van fijne lijntjes en pigmentvlekken bestrijden en de teint optimaliseren.