Effectief vet bevriezen in Rotterdam

In onze schoonheidssalon kunt u langskomen voor vet bevriezen in Rotterdam. Dit is een nog relatief nieuwe techniek, maar wel een met verbazingwekkend mooie resultaten. Wij gebruiken de Cryolipolyse body-wizard Duo van Medcos SkinSolutions. Deze koelt op gecontroleerde wijze de huid, waardoor de vetcellen als het ware uiteen vallen. Het lichaam ruimt deze vervolgens zelf op, waarna de behandelde plek slanker en strakker wordt. Het werkt het beste bij mensen die zeer plaatselijk vetophopingen hebben. Het is namelijk erg lastig om het gehele lichaam te behandelen, dus in dat geval zouden we u aanraden eerst af te vallen.

Voor wie is bij ons vet bevriezen in Rotterdam geschikt?

Onze behandeling vet bevriezen in Rotterdam is er voor mensen die zeer plaatselijk vet willen verliezen, bijvoorbeeld op de heupen (lovehandles), de bovenarmen, het onderbuikje en de bekende kipfilets op de bovenbenen. Dit werkt het beste wanneer u reeds een gezond gewicht heeft, maar moeite hebt om deze plaatselijke vetophopingen kwijt te raken. Ieder mens is anders, en dus heeft iedereen een andere vetverdeling. Helaas is het niet mogelijk om door middel van sporten plaatselijk vet te verliezen, was het maar waar! Met onze behandeling vet bevriezen in Rotterdam kunnen we echter een einde maken aan deze plaatselijke vetophopingen. Doordat we de pads op de exacte plaats bevestigen waar u een teveel aan vet heeft werken we zeer lokaal. De resultaten zijn steeds weer verbazingwekkend, en niet voor niets is dit een zeer populaire behandeling.
Vet bevriezen Rotterdam

Alle behandelingen in onze schoonheidssalon

Natuurlijk kunt u niet enkel bij ons terecht voor vet bevriezen in Rotterdam. In onze sfeervolle salon bieden we nog veel meer andere behandelingen, waaronder gezichtsbehandelingen, tanden bleken, permanente make-up en het verwijderen van kalknagels. Zoals u ziet hebben we een zeer breed aanbod aan behandelingen, en niet voor niets zijn we een zeer populaire schoonheidssalon in de regio. Of u nu een acne behandeling in Rotterdam zoekt, lasertherapie of een plasma lift wilt voor uw huid, bij ons bent u aan het juiste adres.

Vet bevriezen Rotterdam

Over onze werkwijze

Bij Infinity Beauty Clinic hebben we klantvriendelijkheid zeer hoog in het vaandel staan. We werken op persoonlijke wijze, en nemen altijd de tijd voor u. We leggen u uit welke opties u heeft en op welke manier we het gewenste resultaat kunt verkrijgen. Wilt u bijvoorbeeld pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam? Dan leggen we u aan de hand van uw huidtype uit welke behandelingen het beste zullen werken. De keuze ligt echter altijd bij u, want wij kunnen niet in uw portemonnee kijken en weten niet welk type behandeling u het prettigst vindt.

We verwelkomen u graag in onze sfeervolle schoonheidssalon, en leggen u alles uit over de behandelingen die we te bieden hebben. Natuurlijk kunt u ook telefonisch of via e-mail contact opnemen, bijvoorbeeld wanneer u een vraag heeft of een afspraak wilt maken. Bel daarvoor naar 010 20 35 46 6, of vul het contactformulier op onze website in.