Over onze acne behandeling in Rotterdam

Bent u op zoek naar een schoonheidssalon waar u een acne behandeling in Rotterdam kunt laten uitvoeren? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Er zijn diverse manieren om van uw acne af te komen, en aan de hand van uw huidtype bepalen wij welke aanpak de juiste is. We maken dan ook eerst een uitgebreide huidanalyse, en beslissen dan pas welke acne behandeling in Rotterdam voor u geschikt is. Het belangrijkste bij het behandelen van acne is dat de huid regelmatig goed en diep gereinigd wordt. Overtollig talg en mee-eters moeten worden verwijderd. Veel mensen zijn geneigd om het tweede zelf te doen, maar dat kunt u echt beter aan onze schoonheidsspecialist overlaten. Deze weet namelijk beter hoeveel druk uitgeoefend kan worden, en zo verkleint u de kans op littekentjes.

Acne behandeling in Rotterdam incl. behandelen littekentjes

Veel mensen die last hebben van acne storen zich tevens aan de littekentjes die acne veroorzaakt. Daarom zullen we in onze acne behandeling in Rotterdam tevens de huidstructuur meenemen. Er kunnen zeer mooie effecten bereikt worden met de Dermapen, bindweefselmassages en CO2 fractional laser. De huid wordt gladder, egaler en acne littekentjes verminderen. Net als rimpels en fijne lijntjes overigens, want ook daarvoor zijn bovenstaande behandelingen zeer geschikt.
Acne behandeling Rotterdam

Acne behandeling in Rotterdam incl. behandelen littekentjes

Of u nu op zoek bent naar een acne behandeling in Rotterdam of een effectieve oplossing wilt tegen rimpels en andere vormen van huidveroudering, bij ons bent u aan het juiste adres. Rimpels en een verslapte huid zijn goede voorbeelden van huidveroudering die we goed kunnen behandelen. Met Mesogun therapie of Plasmalift behandelingen bijvoorbeeld. Vraag gerust eens om advies aan onze schoonheidsspecialiste, betreft welke behandeling geschikt zou zijn. Daarnaast kunt u bij ons ook pigmentvlekken verwijderen in Rotterdam. Deze kunnen door veroudering van de huid ontstaan, maar hebben voornamelijk blootstelling aan de zon of littekenvorming als oorzaak. In onze salon kunnen we deze gelukkig goed behandelen.

Acne behandeling Rotterdam

Het overige aanbod behandelingen

Naast onze rimpel-, pigmentvlekken-, en acne behandeling in Rotterdam hebben we als professionele schoonheidssalon nog veel meer te bieden. U kunt bijvoorbeeld bij ons terecht voor permanente make-up, het bleken van tanden en het verwijderen van kalknagels. En bent u op zoek naar een salon voor vet bevriezen in Rotterdam? Ook dan kunt u bij ons terecht. Wij werken daarvoor met de Cryolipolyse body-wizard Duo van Medcos SkinSolutions. Daarmee kunnen we op effectieve wijze vetcellen bevriezen, waarna deze door het lichaam zelf worden afgevoerd.